Ovo jutro sam bukvalno skočio iz kreveta. Brzo dodirnuo bradu pa zatim i brkove da budem siguran da je sve na svom mestu, i da je to bio samo jako ružan san.

Košmar, gde me je neka čudna sila lišila mog ponosa, muškosti, ukrasa na licu!

Ipak su tu brkovi i brada, jer ja moram biti spreman za “ Imam bradu najlepšu u gradu Vol.2 “

Ko je od vas prošle godine bio na ovom događaju Vol.1 zna koliko je bilo dobro, od savršenog Rock n Roll, klope, pribora za bradonje, tattoo majstora, majica, suvenira, Old School Dj inga…

I naravno takmičenja za najlepšu bradu u celom gradu u više disciplina.

Photo by Deadline design studio

IMAM BRADU NAJLEPŠU U GRADU vol 2
Trend koji se poslednjih godina vratio u pobedničkom maniru i pokorio ceo muški svet, na velika vrata stigao je i u Beograd, gde se muškarci bez brade veoma retko viđaju.
„Imam bradu najlepšu u gradu“ je manifestacija čiji je glavni događaj izbor za najlepšu bradu u nekoliko kategorija, ali je ujedno i jedinstveni jednodnevni praznik posvećen najlepšem muškom ukrasu na licu.

 

Za sve one koji su se pitali kako da na najbolji način održavaju i neguju svoju bradu, koji su najbolji proizvodi za tu svrhu, za sve one koji žele da promene izgled svoje brade ili da je na licu mesta istrimuju, Dorcol Platz će 6. novembra biti idealno mesto za sve njih!
Takođe, ni dame naravno neće ostati besposlene, jer, pored toga što će imati priliku da nabave sjajan poklon za svog muža/dečka/druga/kolegu/brata…imaće priliku i da se nađu u zavidnoj ulozi – ulozi sudije u kategoriji: Najlepši bradonja!
Ceo događaj biće ispraćen dobrom muzikom ,zanimljvim performansima i bradukacijama.

Photo by Nihil

Ako misliš da baš ti zaslužuješ titulu najlepše brade Beograda, dovoljno je da se prijaviš jednostavnim slanjem imena i prezimena na bgbarbers@gmail.com i kupiš ulaznicu na dan događaja. Biramo:
Najlepšu bradu
Najdužu bradu
Najluđu bradu
Najlepšeg bradonju po izboru ženske publike
Najduže brkove
Najluđe brkove
Najbolju bradu u obliku kocke
Najbolju jareću bradu
Najbolju sidro bradu
Najbolji stajling

Ponosna brada Srbije – specijalna kategorija javnih ličnosti glasaanje na internetu

Photo by Deadline design studio

Vidimo se na „Imam bradu najlepšu u gradu“ Vol.2