Zerpo

ZERPO odeća se u proteklih par godina pojavljuje u najrazličitijim formama, bilo da su to klasični proizvodi poput majica sa kratkim ili dugim rukavima, bermude, džemperi ili nešto originalniji proizvodi i aksesoari poput kačketa, novčanika, narukvica ili bedževa i privezaka.
Autentični ZERPO duh pravo sa ulica Srbije! Jer, ZERPO su proizvodi dizajnirani i proizvedeni u Srbiji!

www.zerpo.ws

Munze Konza

Munze Konza Streetwear majice, duksevi i novo u ponudi Munze Konza zimske kape. Isporuka za teritoriju Srbije 24h, širom sveta 15 dana! Poručite još danas! Za više informacija pozovite +381641723172 ili pošaljite email.

munzekonza.org

Arsen Lupiga

Arsen Lupiga™ nije samo brend, to je antiheroj igrom slučaja, urbani prevrtljivac sa krizom identiteta. Ideja je bila da se stvori lokalni brend radjen u limitiranim serijama, sa originalnim dizajnerskim rešenjima, uradjenim na najkvalitetnim majicama najfinijom sito štampom, za odabrane ljude koji žele da se izdvoje iz mase. Arsen Lupiga™ je kreator brenda Zero11™ i Danguba™. Kreativni tim čine Darko Mitrović – Web i graphic designer i Snežana Mitrović – Graphic and Packaging Designer.

arsenlupiga.rs

Кобазз

Stručna prodavnica za prodaju skateboard, longobard i graffiti opreme. Pored toga, bavimo se i prodajom majica, dukserica, patika i ostalih odevnih predmeta. Sve informacije u vezi prodaje i ostalih nejasnoća, možete da dobijete na telefon: 065 56 22 991, ili da pošaljete poruku. Možete i da nam pošaljete elektronsko pismo na elektronsku poštu, sa adresom: kobazz_shop@hotmail.com

kobazz.com

Jahači Bradokalipse

facebook.com/bradokalipsa